Babagan awake dhewe

Liyang Chenmao Medical Instrument Co., Ltd.

punika perusahaan dhuwur-tech darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan dodolan piranti medical. Wiwit saka perusahaan, kita tansah nganut kabutuhan pangguna Clinical minangka pusat kita, saya ningkatake, terus-terusan Ngapikake, lan nyediakake patients lan dokter karo solusi bedhah aman lan luwih efektif.

ChenmaoMedical dumunung ing Liyang City.

Saiki wis luwih saka 3,000 meter saka pelatihan standarisasi, pelatihan dimurnèkaké 100.000-bahan lan 10.000-bahan ing bagean kamar sing tundhuk karo GMP piranti medical. Uga, dilengkapi karo peralatan produksi majeng lan-dhuwur tliti peralatan pengawasan. Kita wis diadegaké sistem kualitas dhuwur-standar kanggo mesthekake yen kualitas saben produk meets standar kualitas internasional.

Chenmao Medical duwe tim banget karo taun pengalaman ing pembangunan, produksi, kontrol kualitas lan piranti medical sales. We sing badanku ngarahke ing Optimization lan inovasi saka situs produk, kualitas lan desain kanggo nyedhiyani peralatan medical paling apik kanggo saben klien.