Lajme dhe Ngjarje

Shiko te gjitha
  • Kombinuar me endoskop për të hequr trupin e huaj në traktin e tretjes.

    Kombinuar me endoskop për të hequr të huaj ...

    Dizajni 1.Rotatable. 2.Grasping trupave të huaj pikërisht dhe në thelb me dizajn neto. Materialet 3.Tough rrjetë aplikuar, nuk shpuar lehtë nga objekte të mprehta.
  • China International Fair Medical Equipment (CMEF)

    China International Medical Equipment Fai ...

    China International Medical Equipment Fair (CMEF) was founded in 1979. It has been innovated and self-improved for 40 years. It has become the largest exhibition of medical devices and related products and services in the Asia-Pacific ...