Rreth nesh

Changzhou Chenmao Medical Instrument Co., Ltd.

është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë i dedikuar për kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve mjekësore. Që nga themelimi i kompanisë, ne kemi gjithmonë të respektohen nevojat e përdoruesve klinike si qendrën tonë, vazhdimisht inovative, vazhdimisht në përmirësimin dhe sigurimin e pacientëve dhe klinicistët me zgjidhje të sigurt dhe më efektive kirurgjike.

ChenmaoMedical është e vendosur në Changzhou City.

Ajo tani ka më shumë se 3.000 metra katror të punëtorive të standardizuara, punëtori 100.000-grade pastrimi dhe 10.000-vjeçare në dhomat e nenin që përputhen me PMP e pajisjeve mjekësore. Gjithashtu, të pajisur me pajisje të prodhimit të avancuar dhe pajisjet e inspektimit të lartë saktësi. Ne kemi krijuar një sistem me cilësi të lartë-standarde për të siguruar se cilësia e çdo produkt i plotëson standardet ndërkombëtare të cilësisë.

Chenmao mjekësore ka një ekip të shkëlqyer me përvojat vjet në zhvillimin, prodhimin, kontrollin e cilësisë dhe pajisjes shitjes mjekësore. Ne jemi të lëkundur duke u përqëndruar në optimizimin dhe inovacionit të pronave të produktit, cilësinë dhe projektimin për të siguruar pajisje më të mira mjekësore për çdo klient.