wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Digabungkeun jeung endoscope ngaleupaskeun awak asing di saluran pencernaan.

    Digabungkeun jeung endoscope ngaleupaskeun asing ...

    Desain 1.Rotatable. 2.Grasping awak asing persis jeung substansi kalayan design net. 3.Tough bahan bolong dilarapkeun, henteu gampang nojos ku objék seukeut.
  • Cina International Médis Equipment Fair (CMEF)

    Cina International Equipment Médis mawi ...

    China International Medical Equipment Fair (CMEF) was founded in 1979. It has been innovated and self-improved for 40 years. It has become the largest exhibition of medical devices and related products and services in the Asia-Pacific ...