Tentang Kami

Changzhou Chenmao Médis Tambo Minangkabau Co., Ltd.

mangrupakeun perusahaan tinggi-tech dedicated kana panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan alat médis. Kusabab ngadegna parusahaan, kami geus salawasna anut ka kabutuhan pamaké klinis salaku puseur urang, terus innovating, terus ngaronjatkeun, sarta nyadiakeun penderita sarta clinicians kalawan solusi bedah aman tur leuwih éféktif.

ChenmaoMedical ieu lokasina di Changzhou Kota.

Ayeuna boga leuwih ti 3.000 méter pasagi bengkel standardized, bengkel purifikasi 100.000-grade na 10.000-grade di bagian kamar nu matuh jeung GMP alat médis. Ogé, dilengkepan perlengkapan produksi canggih tur-precision tinggi alat pamariksaan. Kami geus ngadeg sistem kualitas luhur-baku pikeun mastikeun yén kualitas unggal produk meets standar kualitas internasional.

Chenmao Médis boga hiji tim unggulan jeung taun pangalaman dina ngembangkeun, produksi, kadali kualitas tur alat médis jualan. Kami pelak fokus dina optimasi sarta inovasi sipat produk, kualitas jeung desain nyadiakeun parabot médis pangalusna pikeun tiap klien.